Coaching

Om veranderingen in het gedrag te borgen en/of groei van jou(w medewerkers) te stimuleren, bieden wij individuele coaching aan. Wij hebben onder meer ervaring met het maandelijks coachen van alle sales medewerkers van Canon Business Center Noord Oost & OSN Nederland. Tevens coachen wij (startende) ondernemers, managers en medewerkers die vastgelopen zijn in hun huidige werk.

Marc Lammers

Wij werken tevens samen met de zeer succesvolle hockeycoach Marc Lammers. Hij is als spreker inzetbaar als onderdeel van ons trainings- en coaching programma.

Het gaat niet alleen om het scoren van doelpunten, maar ook om de weg ernaartoe. Hoe motiveer ik mijn mensen 5% méér dan de concurrentie? Hoe maak ik het verschil door hen telkens een stapje voor te zijn?

Net als in de topsport is zelfbewustzijn van teamleden cruciaal: iedereen blinkt ergens in uit. Maak individuele sterktes en valkuilen inzichtelijk, zet individuen in hun kracht en profiteer als team. Groepen met de grootste diversiteit zijn het sterkst.

Coaching anno nu is een breed begrip: er worden moderne technieken toegepast en psychologen ingeschakeld om vooruitgang te realiseren. Hierbij is sprake van een mensgerichte aanpak waarin teamleden worden geïnspireerd in plaats van geïnstrueerd.

Marc faciliteerde zijn team om zelfstandig te bedenken hoe de concurrent bestreden moest worden. Dit was geen verlies van zijn coachende rol, integendeel. In zijn presentatie gaat hij in op de grote voordelen die hieraan verbonden zijn. Hoe vind en benut ik (individuele) kwaliteiten?