Geert van Hout

Op zoek naar een een enthousiaste, resultaatgerichte trainer/coach? In 2019 ben ik gestart als trainer/coach na ruim 20 jaar ervaring opgedaan te hebben in diverse functies bij onder meer RSP Makelaars, Océ en Canon. Wat mij drijft is het helpen en beter maken van mensen en teams. Ik doe dit met veel enthousiasme, humor en energie. Ik ben geboren (1976) en getogen in Brabant. Wat mij energie geeft zijn mijn gezin, mijn hond, reizen, natuur, skiën, golf en sport kijken (voetbal en formule 1).

Als trainer/coach heb ik ervaring opgedaan bij bedrijven in diverse branches. Klik hier voor mijn referenties.

Ik werk samen met de volgende partners:

Ben Poelman

Ben heeft ruim 25 jaar ervaring in diverse sales functies. Hij is afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Scheveningen, dé opleiding in Hospitality Management. Deze opleiding gaf de basis voor een carrière in sales en verandermanagement. Ben heeft diverse commerciële rollen binnen het bankwezen vervuld, zowel aan de particuliere als de zakelijke kant. Daarnaast heeft hij ervaring in de zakelijke dienstverlening en de groothandel. Ben kan inspireren en motiveren en werkt op basis van vertrouwen. Zijn winnaarsmentaliteit en ervaringen in verandermanagement zorgen ervoor dat Ben impact kan maken als het gaat om cultuur, mindset en attitude binnen teams.

Kristel Keuren

Oh man, wat ben ik ultiem gelukkig als alles samenkomt. Als ik van losse ingrediënten een overheerlijke, unieke soep kan brouwen. Figuurlijk dan. Verbinden is mijn doel en verhalen zijn mijn middel. Van schrijven en spreken tot adviseren en inspireren, van trainen en coachen tot acteren en presenteren. Als door-de-wol-geverfde-vakidioot en ondernemer ben ik via Het Storytelling Buro in staat om verfrissend effectief tot verrassende verhaaloplossingen te komen. Het Storytelling Buro is mede-oprichter van het Storytelling Gilde.

Marc Lammers

Marc Lammers was de bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam. Hij stond aan de leiding van het team dat de zilveren medaille won op de Olympische Spelen van 2004 in Athene en de gouden medaille op de Olympische Spelen van 2008 in Beijing. Niet alleen Marc’s coachingstechnieken op het sportieve vlak zijn innovatief: zijn presentaties en trainingen voor het bedrijfsleven zijn eveneens zeer vernieuwend. Door middel van visuele en interactieve middelen zijn de presentaties levendig en emotioneel. De videovoorbeelden vanuit de praktijk geven een perfecte link tussen sport en bedrijfsleven.

Marc Lammers is via VAN HOUT Training & Development alleen te boeken als onderdeel van een training. De perfecte aftrap of afsluiting van het jaar.

Susan Marcussen – Geelen RC

Susan Marcussen is een ervaren internationaal Register Controller met meer dan 20 jaar bedrijfservaring en een voorliefde voor opleiding en ontwikkeling. Haar werk kenmerkt zich door de praktische toepasbaarheid van financiële concepten. Geen gelegenheid laat ze voorbij gaan om met pakkende metaforen financiële concepten te vertalen naar uitvoerbare en begrijpelijke acties.