Trainingen

Onderstaand tref je een overzicht aan van enkele van onze trainingen. Naast deze trainingen bieden wij diverse andere (sales)trainingen aan zoals onderhandelen, (persoonlijk) leiderschap, telefonische acquisitie en (online) excellent presenteren. Indien de training waar je naar op zoek bent hier niet bij staat, neem dan contact met ons op.

Mindset Training

Care Force Medical Recruitment

Waarom lukt het soms niet? Waar ligt dat aan? Als je maximale regie wilt krijgen over jouw resultaten, dan is de Mindset training een absolute must. Over afscheid nemen van belemmeringen en het stellen van doelen. Over ontwikkeling, overtuiging en verandering. Op naar een persoonlijk actieplan!

“De mindset training die je gaf, en de manier waarop vond ik heel erg fijn. Je creëerde ook een hele open, niet-oordelende en veilige sfeer waardoor ik bijv de feedback oefening ‘vol’ durfde aan te gaan.”

Sales Training

Kooi 24/7 Camerasurveillance

Sales is veranderd. Het draait niet meer om de USP’s van je product, maar om de Unique Buying Reasons van je klant. In deze SalesRESPECT® training leer je dit ‘nieuwe verkopen’. Met o.a. rollenspellen oefenen we gesprekstechnieken waarmee je dieptevragen leert stellen, latente klantbehoeften achterhaalt, toegevoegde waarde creëert en vragenderwijs de regie blijft voeren.

“The training as a whole is very good. Geert is a really good trainer, always very enthusiastic and professional.”

Strategic Selling Training

OneXillium

Deze training is een verdieping op de SalesRESPECT® Training. In een Sales Play van twee dagen leer je welke inkoopfasen er zijn, welke entry-strategie het beste werkt, maak je een SWOT en een concurrent-analyse en leer je de fijne kneepjes van het onderhandelen.

“Goede toepasbare training met gedreven trainers, de dagen vlogen voorbij!”

Story Telling Training

VELUX®

Klanten willen het waarom van jouw product of dienst begrijpen. Met storytelling leer je je verhaal op een inspirerende manier te brengen en onder iedere omstandigheid weer anders te vertellen. Ook leer je op het juiste moment je verhaal om te buigen naar een salesgesprek. Met deze methodiek open je keer op keer nieuwe deuren.

“Door mijn persoonlijke waarden te verbinden met de waarden van mijn bedrijf merk ik dat ik me kan onderscheiden.”

Social Selling Training

OneXillium

Deze training richt zich hoofdzakelijk op LinkedIn. Het zakelijke platform levert gratis publiciteit op, verbreedt je netwerk, creëert leads, verhoogt de bereikbaarheid en is ideaal om informatie te delen. Hoe zet je dit kanaal zo slim mogelijk in?

“Echt een fantastische training! Erg leuk en veel geleerd.”

Sales for Non-Sales Training

Canon Business Center Noord Oost / OSN

Het personeel dat zich enkel met sales bezighoudt, is vaak maar een klein deel van een bedrijf. Maar de hele organisatie draagt bij aan sales! Zeker de medewerkers die veel klantcontact hebben. Deze training activeert het potentieel van non-sales medewerkers en verhoogt de betrokkenheid bij de klant. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid.

“Vond het erg leerzaam, en de manier waarop je het bracht vond ik erg goed dus ga zo door.”